A gésák házi praktikái – 9 szépségtipp a japán nőktől – (1) rész

A gésák házi praktikái – 9 szépségtipp a japán nőktől

Bárki, aki látta a Gésa emlékirata című filmet, irigykedhetett az ősi szépségre, ami a japán nőkben rejlik. Mi lehet a titkuk, melytől a nők különösen gyönyörűek? Néhány szépségtipp, amit mi is elleshetünk!

9 szépségtipp japán szépségektől

1. Házi praktika: Hínár

A japánok nagyon különös módon vélekednek a tisztálkodásról. Ennek az egyik oka, hogy rengeteg dolgot megtesznek, hogy biztosítsák a mélytisztítást, mely az egyik legszélesebb körben használt szépségtipp. Hogy arcuk egészségesen ragyogóvá váljon, hínáresszenciát kevernek a tonikjaikba és krémjeikben, hogy javítsák azok hatását.

2. Házi praktika: Narancs

Te is vágyakoztál már azután a friss, napsütötte arcszín árnyalatért, mely a japán nők sajátja? Ha így van, egyetlen dolgod megnövelni a C-vitamin beviteledet, főleg narancsból, mely csökkenti a melanintermelést, így biztosítva neked ragyogó arcbőrt!

 

3. Házi praktika: Azuki

Hogy arcbőröd újra hibátlan legyen, kövess egy ősi japán titkot: törj össze azuki babot és a kend fel az arcodra. Megszabadít mindenféle szennyeződéstől és bársonyosan puha bőrt eredményez.

4. Házi praktika: Rizskorpa fürdő

Rizskorpa fürdő

A rizskorpa egy tökéletes megoldás arra, hogy felfrissítsd és megfiatalítsd a bőrödet, és egyúttal távol tartsd magadtól az öregedés nemkívánatos jeleit. Igen, pontosan, a rizskorpa fürdő vagy más néven a Komenuka olajok segítségével segít megelőzni a ráncokat és a sötét foltokat, is varázsol téged örök fiatallá.

Folytatása a jövő héten…

Forrás: Napidoktor.hu